Post by marroitrinoxtrac on Feb 10, 2022 7:06:08 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Yummy-Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Yummy-Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty neobmedzené zdroje ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Yummy-Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
S japonskou reštauráciou som skončil viac ako mesiac a čakanie na otvorenie novej je frustrujúce. Som pripravený na odinštalovanie
Táto hra je skvelá, moje deti ho hrajú a sú veľmi šťastné
Je to zábava, ak máte radi rýchle hry, ktoré vo vás môžu vyvolať úzkosť. Čo robím, takže to odporúčam, ak máte záujem byť kuchárom / čašníčkou. Táto hra má tiež naozaj skvelé vylepšenia. Ak ich používate správne, môžete si v podstate oddýchnuť na ťažších úrovniach.
Milovať to tak zábavné
Veľmi veľmi dobrý! Pokračuj v dobrej práci!
Som v japonskej reštaurácii a načítava sa, ale v reštaurácii nemôžem nič stlačiť. Všetky čísla sú na 99 a mnohokrát som resetoval a reštartoval, ale stále to nebude fungovať
Len oddychová hra na plytvanie časom, ak máte veľa voľného času...
úžasná hra milujem ju len moja rýchlosť.
Hra je zábavná, ale mám problém s konkrétnym balíkom a nepochopil som ho; potom som to z nejakého dôvodu dostal a nevedeli by ste to, keď som hru znovu otvoril, neboli tam žiadne drahokamy, boostery ani šéfkuchár, ktorého som dostal za nákup. Stále mi chýbajú peniaze. Môžete povedať: Dostali ste refundáciu $
Porazil som každú úroveň skvelá hra, ktorá čaká na novú aktualizáciu, aby som mohol hrať reštauráciu, ďalšie reštaurácie, ktoré sú vo výstavbe, skvelé, ale varenie v loce nefunguje, chcem, dovoľte mi kliknúť na medveďa na úrovni 6
Dostal som sa do 3. reštaurácie a jedna z pecí horí bez ohľadu na to, čo robíte
Skvelý spôsob, ako stráviť čas
Cooking Yummy-Restaurant Game Arkade vjmj
Ďakujeme, že ste vytvorili hru na varenie, v ktorej sa môžu hrať aj starší ľudia bez toho, aby boli príliš tvrdo (ktorí majú problémy s očami). Iba Cibuľa na kebobách by mala mať v 3. reštaurácii žltý alebo fialový odtieň. (Práve som sa k nim dostal.) Milujem každú minútu! Dúfam, že to tak zostane, pretože je to skvelé aj pre prvých mladých hráčov. Uvidíme, či táto hra zostane zadarmo na hranie bez platenia, keď to nie je možnosť pre toľko ľudí. Len tak ďalej vývojári! Milujem túto hru!
HELEN MARY HWOIE 1
Zábavné hrať a fér!
Cooking Yummy-Restaurant Game Аркади ilu
GreT hra a rýchla.
Milujte túto hru! Ale z nejakého dôvodu sa nemôžem dostať ďalej! Z aktualizácie som nepostrehol nič nové. Absolvoval som všetky úrovne. Chceli by ste začať nový!
Je to najlepšie . užívam si to. Odomkol som svoju tretiu reštauráciu z Brazílie
Táto hra je skvelá, zatiaľ je môj jediný problém. Viem, že potrebujeme reklamy, ale po každej úrovni, ktorá je pre mnohých, túto hru milujem, aj keď nie je ťažké získať drahokamy a iné veci, nemôžem sa dočkať aktualizácie viac leveled5
Musím hrať, je to krásna hra, rád ju hrám..
Len zábavná malá hra.
Toto । Hra 🎮 je zlá
Milujem túto hru, je to najlepšia hra na varenie!
Hra sa páčila, ale má postavených iba 5 reštaurácií. Odvtedy pridali šiesty. Ale na úrovni 18 to zamrzí
Veľmi pekná 👍👌😊 hra Milujem túto 😍♥️♥️😍 hra A zaujímavú hru♥️♥️💞💕🥧🙏
Užite si túto hru, nemôžete ju prestať hrať
vo Francúzskej reštaurácii, úroveň 18. mám na servírovanie nové jedlo, ale vôbec sa nenačíta, stále len mrzne a nepohybuje sa za túto časť, takže teraz nemôžem hrať za touto úrovňou🥺 milujem hru, takže je trochu znepokojujúce. -samasung galaxy s9+
Skvelá hra, ale teraz čakám, práve som dokončil všetky úrovne, aby som sa ponáhľal lol
Veľmi pekná hra, ktorú som kedy hral 😍😍😍 milujem ju
V poslednej dobe nie je možné získať prístup k hre, pretože aplikácie Google nefungujú správne.
Najlepšie varenie hra 👍👍👍👍👍👍👍👍👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👍👍👍👍👍👍👍👍👍👌👌👌👌👌👍👍👌👍👌👍👌👍
Vyskakovacie okno ^_^🎲
Úžasná hra zatiaľ
Táto hra je skvelá, udrž si škeble, len sa mi nepáči, ako chcú peniaze po celú dobu, ktorú musíte zaplatiť, len aby ste mohli hrať a vyhrať každú úroveň.
mne sa to nepaci
Zábavné, ale krátke - potrebujete viac úrovní
Baví ma hra Nedbám o reklamu po každej úrovni, ale to je všetko, na čo sa môžem sťažovať, ale aj keď otravné, dáva mi prestávku na umývanie riadu alebo dvoch 😁
Zatiaľ zábava
Among Us アクション tctv