Post by marroitrinoxtrac on Feb 10, 2022 7:36:12 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Word Search - Word Puzzle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Word Search - Word Puzzle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy závada peníze ▞▞▞
▞▞▞ Word Search - Word Puzzle Game 2022 version ▞▞▞
Word Search - Word Puzzle Game Söz ptb
Úžasné 👌 👏 👍. Tato hra mě lechtá a je vzrušující!! Velmi zábavné a není tam mnoho reklam.
Skvělá hra! zaměstnává tohoto starého muže!
Když budu mít tuto aplikaci, budu se nudit
👍
Průměrný
Je to v pořádku hra, myslím si, že by mohla zabírat méně místa, i když jen základní hra pro vyhledávání slov by ji měla mít, kde, jak postupujete výše, musíte si ji stáhnout, abyste mohli pokračovat dále, a měli byste být schopni mít těžší křížovky, protože se mi to opakovaně objevuje příliš snadné a tak trochu po tak velkém slovu, kde je zřejmé, do jakých oblastí se vejde, myslím, že by to mohlo být mnohem těžší a náročnější s menším počtem vyhledávání slov ke stažení a se zvyšujícími se úrovněmi, aby se tato hra stala lepší
Po několika úrovních... nezachytil to, co jsme našli. Nejhorší aplikace.
Flower Zombie War אסטרטגיה zogk
Velmi pěkná hra
Špatný
JE TO ZÁBAVNÉ, ALE NESNÁŠÍM, ŽE, KDYŽ JSEM SE SNAŽIL OZNAČIT SLOVO, ŘÍKALO, ŽE JE ŠPATNĚ. POŘÁD JSEM KONTROLOVALA, ALE STÁLE TO ŘÍKALO!!!!!!
miluji tuhle hru
Líbí se mi tato hra, protože je to velmi zajímavá hra a mozek 🧠 hra Líbí se mi to 👌🤘🤘 a můžeme vymyslet nové slovo a můžeme vidět naše talenty 🐈☺️✌️♥️ Děkuji ☺️
Formát se nevejde na obrazovku
Pěkné, ale potřebuje nějaké vylepšení, protože je to trochu nudné.
Tohle je ta nejnudnější hra! Stejná slova, jen v jiném pořadí. Grafika je pěkná, ale není to nijak náročné.
Hra se mi líbí
Doplňky narážejí na spodní blokování přístupu ke hře
Zajímavé Žiji hledáním slov, udržuje mozek v činnosti
Žádné reklamy jsou pro mě v jakékoli hře vždy plus. Stejně jako výzva.
Na mě moc napsaný. Příliš „pepic“ zpětná vazba je otravná.
Opravdu dobrá hra
Pro můj 4letý gel to není nic hrozného, naštvalo to jejího Wese!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2. revize. ještě jednodušší než předtím! Naposledy jsem to rozzářil. je krásné takhle křižovat životem.
Miluju Word Search Journey. Hledání slov je můj oblíbený druh slovních hádanek.
Hádanky byly načasované. Nechci být načasovaný, dělám to, abych se uvolnil
Tuhle hru mám moc rád
Hra nedokázala rozpoznat dvě slova, takže byla požádána o nápovědu, ano, bylo to správné slovo/slova odinstalována
S touto hrou zatím nemám žádné zkušenosti. Ještě jsem nehrál. Nenechá mě to hrát.
Relaxační, byl malý problém, který se sám nevyřešil při sezení po dobu 2 týdnů, se dvěma slovy na jedné z úrovní (duna a buggy) je stále nepřijímal, i když byla ve slově banka a byla jediná v tahanice.
Tato aplikace se spustí pokaždé od začátku. Přejíždění je obtížné. Jaké plítvání!
Neobtěžuj se. Po několika hrách vás přivede do reklamní smyčky, která vám nedovolí pokračovat ve hře bez instalace další aplikace. Hra mě bavila, ale proč se smířit s "háčky", které dráždí. Odinstalujte jej a vraťte se ke křížovkám!
Pěkné, ale příliš pomalé na instalaci
Příliš mnoho reklam!!
Opravdu zábavné. Zejména když jsem vystresovaný, pomáhá mi to soustředit se na to a ulehčit myšlenkám
Velmi relaxační hra, kterou si můžete zahrát, když máte stresující den. Dělá zázraky. 😉
Tolik reklam. Více reklam než hratelnosti
Líbí se mi to, protože tuto hru lze snadno a snadno najít. Hodnotím ji pouze 2 hvězdičkami, protože se mi líbí 😄😄😄ale je tak pomalá na odezvu a stahování 🤔🤔🤗
Zatím velmi zábavné a nebombardované reklamami....mění původní hodnocení. Poté, co vyhrajete tolik úrovní, jeho reklamy každé 2 hádanky. Odinstalování.
Ale když přejdete na vyšší úroveň, hra je obtížná
Nejde mi to nainstalovat 🙁 pomůžete mi???
Líbí se mi to, ale nemám rád časování