Post by marroitrinoxtrac on Feb 10, 2022 7:27:15 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rayman Adventures ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rayman Adventures IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ απατεώνες γεννήτρια όλα ▞▞▞
▞▞▞ Rayman Adventures 2022 version ▞▞▞
Μου αρέσει πολύ το παιχνίδι και το παίζω πολύ καιρό, αλλά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Είμαι στοίβας σε μια περιπέτεια στο toad story.. Προσπαθώ να παίξω ένα επίπεδο αλλά οι εχθροί σταματούν να έρχονται και ως αποτέλεσμα δεν μπορώ να το τελειώσω. Το απεγκατέστησα και το επανεγκατέστησα αλλά είναι το ίδιο. Μπορείτε παρακαλώ να βοηθήσετε;
Τόσο διασκεδαστικό που μόλις τελείωσα μια οικογένεια που πρέπει να τη δοκιμάσεις και τόσα πολλά skins για τους ανθρώπους! Δοκιμάστε το και δείτε αν σας αρέσει!!!!!
Τέλειο παιχνίδι.. ευχαριστώ πολύ
Καταπληκτικό παιχνίδι, αλλά κολλάει κάθε φορά που παραλείπω μια διαφήμιση
Δεν άνοιγοι και το ένα αστέρι πολλή είναι
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι, αλλά μετά την είσοδο σε ένα νέο μέρος, αυτή η εφαρμογή συνεχίζει να κολλάει και δεν μπορώ να παίξω πια το παιχνίδι. Για να μην αναφέρουμε ότι οι αναδυόμενες διαφημίσεις εμφανίζονται πάντα μετά την ολοκλήρωση ενός επιπέδου. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΚΝΟΗΤΙΚΟ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ.
Τέλειος
Το παιχνίδι είναι τέλειο! Κατεβάστε το!
Ωραίο όπως και το Reiman legens και το Reiman origins
Τέλειο παιχνίδι
Υπέροχο.
Αυτό το παιχνίδι έχει διασκεδαστικό παιχνίδι. Εύκολα χειριστήρια και επίπεδα διασκέδασης. Ένα πρόβλημα με αυτό είναι ότι τα επίπεδα επαναλαμβάνονται. Συνολικά, δοκιμάστε το.
Είναι ένα αρκετά καλό παιχνίδι, αλλά είναι αδύνατο για τους ολοκληρωτές να νικήσουν πλήρως, καθώς τα αντικείμενα και τα κοστούμια εκδηλώσεων χάνονται για πάντα. Αν έκαναν ποδήλατο όλη τη χρονιά θα ήταν εντάξει, αλλά δεν το κάνουν. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι ένας καλός χαμός χρόνου και αξίζει τον χρόνο σας. Ενημερώστε την Ubisoft για το πρόβλημα των χαμένων βραβείων εκδήλωσης.
ΤΕΛΙΟΟΟΟΟ σνσνσνσξξσσξξσσειεθθεεξεξδξδξδξδηδηηδηδηδηδηεεηδηηδηδδηδηδηηδδηηεηεηεηεηεηεηθεηεηευεθδεξσξσξσκσκσκσκκσκσσκσκσκσκσκκδσξσξσξξσσξεξδξδξεξεξθδξειεσσξσξδξδξδξδξδξδξδξξδξδξδξδδξδηδηδηδξδξδξδξδξεξδξξδδξδξδξδξδξδξδξδξδξδξδξδξξδδξδξξδεξεξδξδξδξδξδξδξδξδξξηδξδηδηδηδδηηεηδησηφξ ήρθε ηγξηε⁰? Ιζσθσθχηδηδξδξδξδξδξδξδξδξδξδξδδξδξδξεξξεεξξδεξεξδξδηδηχηχηδξδξδξδξδξδξχξδξδξδξδηχηχηχηηδδβδηδηδηδηδηιειεειξεεξειδιειειεξσξσξσξσξσξσξσξχξχξχξδηφηφησξξδηδηδξδβδδηξδξδξδδξδξδξδξδξδξδνξδξδδξδξδξδξδξδξδξδξξδξδνδνδν
Το Rayman είναι πάντα σταθερή αξία στο gaming !
Έχει κολλήσει στο "μαύρο σφάλμα", οπότε δεν μπορώ να παίξω άλλο . Διαφορετικά - εξαιρετικά γραφικά, καλό παιχνίδι, διασκέδαση, ενοχλητικές διαφημίσεις. Το Rayman Jungle Run ήταν λίγο καλύτερο κατά τη γνώμη μου.
Του έδωσα ένα 5 αστέρι, αλλά μόνο επειδή νόμιζα ότι ήταν συγχρονισμένο με το λογαριασμό παιχνιδιών Google Play στην πραγματικότητα όλα έχουν φύγει, μπορώ μόνο να ξεκινήσω ένα νέο παιχνίδι. Είχα φτάσει μέχρι τώρα να μαζέψω πολλά αυγά και να δημιουργήσω uniq beats και όλα έχουν φύγει
Το παιχνίδι είναι πραγματικά υπέροχο, αλλά υπάρχει ένα σφάλμα που με εμπόδισε να προχωρήσω περαιτέρω (μαύρη οθόνη και καθόλου να ξεπεράσω το επίπεδο), επομένως δεν μπορεί να παίξει αυτήν τη στιγμή. Δοκίμασα όλες τις συστάσεις αντιμετώπισης προβλημάτων κ.λπ., γραμμένες στα φόρουμ και άνοιξα μια υπόθεση υποστήριξης. Θα πρέπει να του δώσω 1 αστέρι προς το παρόν. Θα το αλλάξω ξανά σε 5 αστέρια εάν/όταν διορθώσουν το σφάλμα, καθώς είναι ένα πραγματικά διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά δεν μπορώ να δώσω τίποτα άλλο εκτός από το 1/5 για κάτι που δεν λειτουργεί.
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι!! Το παίζω κάθε μέρα και έχω πάντα μια διασκεδαστική περιπέτεια. Αρκετά δύσκολο αλλά αρκετά εύκολο για να είναι απολαυστικό. Τα παιδιά μου και εγώ λατρεύουμε να παίζουμε μαζί είναι μια καλή οικογενειακή εμπειρία. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια εκεί έξω, αλλά αυτό είναι μάλλον το αγαπημένο μου. Επομένως, αν έχετε την ευκαιρία, δοκιμάστε το, δεν θα απογοητευτείτε, το υπόσχομαι
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΙΝΩ 1 ΑΣΤΕΡΙ ΛΟΓΩ ΑΜΕΛΕΙΑΣ! Διορθώστε το πρόβλημα σε αυτό το παιχνίδι!! Σε ένα ορισμένο επίπεδο το παιχνίδι σταματά να λειτουργεί. Στον χάρτη περιπέτειας δεν μπορείτε να κάνετε κλικ για να μεταβείτε στην επόμενη αποστολή και απλώς έχετε κολλήσει εκεί κάνοντας κλικ χωρίς να ξεκινήσει η περιπέτεια. Γιατί οι προγραμματιστές ή οι τεχνικοί για αυτό το παιχνίδι δεν επιλύουν αυτό το πρόβλημα που αναφέρεται σε άλλες κριτικές;;;
είναι ένα υπέροχο παιχνίδι. η ιστορία είναι ωραία και οι έλεγχοι είναι εύκολοι. οι αγορές είναι προαιρετικές, αλλά μπορείτε να το παίξετε εκτός σύνδεσης, εκτός αν θέλετε να εκκολάψετε ένα αυγό όταν φτάσετε στο adventure 3, και ούτω καθεξής και ούτω καθεξής. αλλά συνολικά, είναι ένα υπέροχο παιχνίδι. το λατρεύω.
Rayman Adventures સાહસિક itld
Μόλις πρόσφατα κατέβασα αυτό το παιχνίδι αφού είδα ένα κλιπ (διαφήμιση) φαινόταν πολύ καλό είναι ένα γρήγορο παιχνίδι, πρέπει να μαζέψετε όλες τις απίθανες μπάλες για να βοηθήσετε να μεγαλώσετε το δέντρο σας, αλλά σας βοηθούν στην πορεία από τότε που το κατέβασα, δεν μπορώ να το αφήσω κάτω 1ο πράγμα το πρωί και τελευταίο πράγμα το βράδυ είναι πραγματικά απολαυστικό και εθιστικό παιχνίδι 5 αστέρων 🌟🌟🌟🌟🌟 για ένα υπέροχο παιχνίδι "raylly" xx
αυτό το παιχνίδι είναι φοβερό
Είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά υπάρχει ένα σφάλμα παιχνιδιού που σε κάνει να χάνεις σχεδόν όλη την πρόοδο και σε στέλνει πίσω στο τέλος της πρώτης "περιπέτειας" και είναι επίσης χάλια γιατί είναι ακριβώς πριν αποκτήσεις ένα μωβ αυγό που φαίνεται να είναι το υψηλότερο σπανιότητα και καθιστά αδύνατη την πρόοδο. Αν αυτό διορθωνόταν τότε θα το έπαιζα περισσότερο αλλά προς το παρόν δεν μπορεί να παιχτεί
Υπέροχο παιχνίδι. Αγαπήστε όλες τις λεπτομέρειες. ΑΛΛΑ. γίνεται ολοένα και πιο δυσάρεστο. Κυρίως προβλήματα "σύνδεσης με διακομιστή" όταν είναι ώρα να περάσω σε μια νέα "περιπέτεια", που σημαίνει ότι έχω κολλήσει χωρίς τίποτα να παίξω. Κανένα πρόβλημα με την αναπαραγωγή διαφημίσεων! Θα προσπαθήσω να εγκαταστήσω ξανά την εφαρμογή, αλλά αν αυτό δεν λειτουργήσει, είναι απλώς σπατάλη χώρου στη συσκευή μου. Επίσης: τα incrediballs δεν θα πρέπει να εξαντληθούν αν επανεκκινήσω ένα επίπεδο πριν πεθάνω ή φτάσω στο τέλος, αλλά αυτό δεν λειτουργεί ποτέ και δεν μπορώ να συνδεθώ με άλλη συσκευή
Δύο λέξεις για να περιγράψω: ανάμεικτα συναισθήματα. Το παιχνίδι έχει εξαιρετικό gameplay και μηχανικούς, ο ήχος και η μουσική είναι υποσυνείδητα, αλλά μέσα σε όλο αυτό το κακό, το παιχνίδι αφήνει τον εαυτό του κάτω, με αργές οθόνες φόρτωσης και συνεχείς δυσλειτουργίες του παιχνιδιού που με αναγκάζουν έναν παίκτη να διαγράψω και ή να κατεβάσω ξανά και ξανά. Αυτή είναι μια σταθερή ακρίβεια στην άγρια άγρια ανατολή, γεμάτη με δυσλειτουργίες μακροπρόθεσμα και όχι βραχυπρόθεσμα, η σχεδίαση του επιπέδου σας εμποδίζει ενοχλητικά να απολαύσετε το παιχνίδι και σας αναγκάζει να σταματήσετε την περιπέτειά σας.
Απλά τέλειο
Είναι ωραίο αλλά πιάνει πολύ χώρο.
Δεν είναι δυνατή η σύνδεση με τον διακομιστή. Παρακαλώ διορθώστε το.
Ένα υπέροχο παιχνίδι που με κέντρισε το ενδιαφέρον για τον Rayman ως σειρά. Υπάρχουν δύο λόγοι που δεν το βαθμολόγησα με 5 αστέρια όμως: Α. αυτό το παιχνίδι δεν έχει υποστήριξη πληκτρολογίου, παρά το γεγονός ότι είναι διαθέσιμο στο κατάστημα εφαρμογών chromebook. Β. Δεν είμαι σίγουρος αν έχετε πληροφορίες για αυτό, αλλά υπάρχει Με κανέναν τρόπο θα μπορούσατε να μεταφέρετε αυτό το παιχνίδι στο διακόπτη; Αφού έπαιξα το Rayman Legends, βρήκα τον εαυτό μου να θέλω περισσότερο Rayman, αλλά δεν μου αρέσει να παίζω παιχνίδια στο τηλέφωνό μου. Εάν κάνετε κάποιο από αυτά, θα αλλάξω την κριτική μου σε 5 αστέρια.
Χάλια...
Rayman Adventures સાહસિક itld
Είναι καλό που μου άρεσαν οι θρύλοι της έκδοσης Xbox 360 Rayman
Rayman Adventures Aventure nylm
Όταν τελειώσει η φόρτωση, κλείνει
Millionär 2022: Trivia Quiz Quizspiele qlkl
συνεχής συντριβή μετά από κάθε επίπεδο στο Acer chromebook
κάθε φορά που εκκινώ αυτό το παιχνίδι, διαγράφει αυτόματα όλα τα δεδομένα και ξεκινά το παιχνίδι από την αρχή.
Πάρα πολύ καλό παιχνίδι με φοβερά γραφικά