Post by marroitrinoxtrac on Feb 10, 2022 7:12:08 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Run Race 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Run Race 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کلیدهای تولید کننده کد تقلب ▞▞▞
▞▞▞ Run Race 3D 2022 version ▞▞▞
خیلی بازیه خوبیه ممنون از تولیدش 😍😍😍هالامن نمیدونم شاید کسی خوشش نیاد ولی من راضی هستم😘🙂
نمیاره بری مرحله ی بد
خاک تو سرتون بدترین بازی دنیا همینه این تو ستاره رو دادم چون خواستم یاد ناراحت شید
Run Race 3D Sukan qmcr
خیلی خوبه
این یک بازی سرگرم کننده است اما من می خواهم یک چیز را در مورد اینکه چرا این بازی را می دهم بگویم 🌟 زیرا وقتی در بازی خود می دویدیم دیگران سریعتر از ما می روند ، بنابراین این نظر من است
من از این بازی متنفرم چون تبلیغات در این بازی زیاد است و این بازی برای من توف است پس چون از این بازی متنفرم و فقط 1 ستاره می دهم 😡😡
Run Race 3D Sukan qmcr
کسی وقتی تو نظرات میگه هرکس میگه بده گاوه خره بدونید هرکسی این حرف رو زده الان من میگم بده اگه بگه خری گاوی بدون خودت گاوی 😎😎
بازی خوبی است اما تمام مرحله هاش تکراریه که خیلی جالب به نظر نمیرسه
خیلی بد است که بسیاری از تبلیغات حتی نمی توانند به صورت آفلاین بازی کنند
بازی خوبیه اما چرا هر وقت می بازی ۵۰۰ تا پول میگیره من اون قدر پول نداشتم دیگه نتونستم بازی رو ادامه بدم! آخه اینی چی؟
Run Race 3D Sukan qmcr
Run Race 3D სპორტი ikz
برید گم شید اسکل ها این بازی خیلی هم خوبه کسایی که میگن بده زر میزنن بازیه عالیه 👌🏻👌🏻👌🏻حتما نصب کنید
یک بازی واقعا سرگرم کننده که توسط طمع خراب شده است. به خودتان لطفی کنید و فقط یک هرزنامه تبلیغاتی را دانلود کنید زیرا همین کار خواهد بود. بعد از هر مسابقه 10 ثانیه ای باید یک تبلیغ تمام صفحه تماشا کنید. شکست در یک سطح؟ آگهی. گذراندن یک سطح؟ آگهی. می خواهید یک سطح را دوباره انجام دهید؟ آگهی. شما به معنای واقعی کلمه زمان بیشتری را در این بازی صرف تماشای تبلیغات می کنید تا بازی. شما می توانید تبلیغات را با 3 دلار غیرفعال کنید، اما این بازی ساده ارزشش را ندارد. شاید یک دالر. مایه شرمساری هم هست چون گیم پلی بازی به نسبت ساده بودنش واقعا سرگرم کننده است.
ساخته شده توسط ذهن مریض.صفحه گوشیم کم مونده بود سوراخ شود
رقابتی عالیه
من آن بازی و همه چیز را دوست دارم، اما راهی برای خاموش کردن لرزش وجود ندارد و هر بار که سطحی را کامل میکنم، تبلیغی دریافت میکنم یا اگر گزینه انتخاب تبلیغ یا رفتن به سطح بعدی را داشته باشم، به هر حال آگهی دریافت میکنم. و ارتعاشات حتی پس از اتمام کار با آن قسمتی که باعث ارتعاش شد، ادامه خواهند داشت
این خیلی بازی ی چرتی بود
نمی توان این برنامه را در tv:panasonic باز کرد
بازی بسیار خوبی بود، من در سال 2018 شروع به بازی کردم، تبلتم خراب شد، بنابراین یک گوشی خریدم
خوبه بدنیست تواین وعض فوق العادهخوبه
این بهترین بازی در ابتدا است و من 250+ سطح را در آنجا تکمیل کردم، اما اکنون شروع نمی شود، نمی دانم چرا. اگر این مشکل حل شد این بازی برای همیشه بهترین است و من این بازی را برای همیشه دوست دارم اما اکنون آن را حذف کردم اما کار نمی کند و بسیار ناراحت هستم زیرا این بازی بعد از حذف شروع نمی شود بنابراین بازی خود را حذف نکنید این توصیه من است لطفا کانال منو مانو و کانال آنو یوتیوب رو سابسکرایب کنید با تشکر
عالیه و پیشنهاد میکنم نصب کنید همه ی این بازی هایی که به این مرتبطه خیلی جالبه و مرحله هاش بینهایته👏🧘♂️
دکمه بدون تبلیغات اجازه نمی دهد "خرید" را فشار دهید.چرا پشت سر موسیقی ندارید؟ به پوستهها و آهنگهای بیشتری نیاز دارید. و گزینه ای برای بازی با دوستان! من و شوهرم سعی می کنیم در یک مسابقه قرار بگیریم اما هیچ شانسی نداشتیم. لطفا آن گزینه را اضافه کنید. به روز رسانی: آنها در حال استفاده از ربات ها هستند! ما خیلی دیوانه ایم! در تمام این مدت سعی کردیم با هم بازی کنیم، اما آنها به وضوح بازیکنان دیگری نیستند. خیلی دیوانه حذف نصب شد.
خیلی بده از مراحل اینقدر سخت می شود من ۸ ماهه روش موندم
من واقعاً این برنامه را دوست دارم زیرا به نوعی حالم را خوب می کند. اما تنها مشکل این است که سطوح متفاوت نیست و فقط خلاقانه نیست. من قصد ندارم آن را حذف کنم، زیرا آن را دوست دارم. حتی سطح پاداش نیز متفاوت نیست! پس لطفا آن را متفاوت کنید!
گوه ترین بازی درآسیا
من از این برنامه متنفرم توصیه می کنم آن را دانلود نکنید 2 مشکل 1 است. تبلیغات زیاد است 2. این بازی وقتی آفلاین بازی می کنیم اشکال دارد، گاهی اوقات کار نمی کند.. 😐
خیلی خسته کننده اس در کل خوشم نیومد😐
Jurassic Dino Water World הרפתקאות bdb
هی گیر میکنه لطفا تبلیغاتی درستش کنید
بازش خیلی خوبه و اشتباه می کند که نصب نمی کند من چند بازی نصب کردم و مثل این خوب نه بود آیا ت از اهواز.
بد نیس ولی بعد یه مدت تکراری میشه
بازی را حذف نصب کرد بسیار ناسازگار با پریدن آن است که اساساً تمام هدف بازی است، بنابراین اگر پریدن بد است، پس واقعاً نمی توانید بازی کنید. به عنوان مثال، من در همان زمان و در نقطه ای از دیگر مسابقه دهندگان می پرم، اما هرگز پرش نمی کنم و همه آنها این کار را انجام می دهند. من همیشه در یک خندق یا کنار دیوار قرار میگیرم و از دست دادن هر مسابقه به همین دلیل بسیار آزاردهنده است. می تواند سرگرم کننده برای بازی از تنها راه برای بازی در واقع کار کرده است.
Run Race 3D Sukan qmcr
این یک بازی عالی است و شخصیت ها بسیار بامزه و کامل هستند من عاشق این بازی هستم خیلی خیلی خیلی خوب خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خوب خیلی سرگرم کننده است و رایگان است من این پست را دوست دارم و 1000000 نفر دوباره آن را دوست دارم